Політика конфіденційності

Загальні положення

Адміністрація з повагою та відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації Користувача та третіх осіб. Користуючись додатком “Sprut”, ви довіряєте нам свої особисті дані. Ознайомтеся із політикою конфіденційності щоб дізнатися, які відомості ми збираємо і як їх використовуємо.

Дана Політика конфіденційності персональних даних діє відносно всієї інформації, яку Адміністрація може отримати про Користувача під час використання додатку “Sprut” (далі — Додаток).

Користувач, який реєструється в Додатку, згідно Закону України “Про захист персональних даних”, тим самим надає свою повну згоду на обробку та використання власних персональних даних.

Типи інформація, які збираються

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про Користувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікованим. Реєструючись в Додатку, Ви надаєте власний мобільний номер телефону. Окрім цього, під час реєстації та використання додатку, збираються технічні дані - інформація про з'єднання, системна інформацію, тощо.

В залежності від того, які сервіси використовує Користувач, Адміністрація може збирати інформацію про місцезнаходження.

В разі звернення до Адміністрації з власної ініціативи, Користувач може надавати також інші дані: прізвище, ім’я, по-батькові, адресу та електронну адресу.

Мета збирання інформації та її використання

Адміністрація збирає інформацію з метою:

Адміністрація може використовувати будь-яку зібрану через Додаток інформацію з метою покращення змісту Додатку, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових, дослідницьких та інших цілей.

Безпека зберігання персональних даних

Адміністрація вживає заходів для запобігання несанкціонованого доступу до інформації Користувача, а також для належного її використання. Зокрема, дані, що опрацьовуються нашим програмним забезпеченням захищенні за допомогою SSL-шифрування, а також обмежуємо нашим співробітникам і партнерам доступ до персональних даних.

Передача інформації третім особам

Обробка та передача персональних даних третім особам здійснюється виключно з метою виконання замовлення Користувача.

Додаткові умови